Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
stefan1957 takasz (6050 niezalogowanych)
1 Post

(fullcasco)
Wiking
A Ty, full-cos-tam skoncz z chlaniem. Bo nie jestes zly czlowiek, tylko alkochol wyplukal Ci /powiedzialem przez duze "c"/ witamine c.
BIALE MYSZKI TEZ WIDZISZ
?????????
ja pije w adwenta nigdy w swieta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Możesz wykasować ten feralny post, ale nic to nie zmieni
Nie zajmuję się poradami jak się zachowywać w życiu, każdy mówi czy pisze wiele.
Jedni wiedzą co piszą inni nie, liczą się z konsekwencjami lub też mają to głęboko w lesie.

Musisz postąpić zgodnie z własnymi zasadami a nie moimi.

Hilton nie przebiera w słowach i jednocześnie wie co chce nimi przekazać. Bardzo często jej poglądy pokrywają się z moimi.
Dodatkowo posiada wiedzę którą się dzieli i w nagrodę te minusy
Z Retierem i Dino wypiłem parę piwek więc jak widzisz nie zajmuję stanowiska " lubię Cię lub nie"

Osobiście napisał bym to tak np:
Ta pani (lub jej pracownik) źle wypełnili dokumenty które miałem złożyć w urzędzie,
mój wniosek został odrzucony i dlatego uważam że jest niekompetentna.
Tyle, wszystko jasne i nikt się nie czepia.

Pisanie że ktoś jest taki a taki bo tak uważam musi wywołać burzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
fullcasco napisał:
Hilton ma racje
kowalsci jak powiedziales A to musisz powiedziec B
no chyba ze jestes GNOJEK I DUPEK

Sam niejednokrotnie mowisz A i nigdy nie mowisz B. zmieniasz temat lub milczysz.
dlaczego wiec sugerujesz komus cos, czego sam nie robisz?
jak dla mnie,nawet gdyby Kowalski09 mial zakonczyc temat podobnie jak robisz Ty ( np.milczeniem ) to troche za malo na " gnojka " i "dupka"..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
To "B" co mialem do wyjasnienia, przeslalem do paru osob. Niektorzy sie okazali malo zaufanymi. Nie dosc, ze upubliczniaja, to jeszcze wyrywaja z kontekstu. Nie wiem czy mi sie jeszcze chce tu byc. I nie, ze uciekam, ale na codzien przebywam w innych klimatach. Przyjaznych wbrew pozorom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Osobiście napisał bym to tak np:
Ta pani (lub jej pracownik) źle wypełnili dokumenty które miałem złożyć w urzędzie,
mój wniosek został odrzucony i dlatego uważam że jest niekompetentna.
Tyle, wszystko jasne i nikt się nie czepia.

Osobiscie to powiem tak:
Tak, ta pani zle wypelnila dokumenty.
Moj wniosek nie zostal odrzucony, bo sam do tego wqurwiony przysiadlem, choc nie mialem na to czasu /dlatego wynajalem firme/.
I moj wniosek zostal przyjety.
Co mam jeszcze powiedziec?
Ze w Polsce pracowalem w tym zawodzie? Pracowalem lata.
Ze bylem jednym z pierwszych, ktorzy tu w Norwegii zalozyli swoje firmy? Wszystkie sciezki sam wydreptalem? Tak, do mnie przychodzili ludzie z flaszka wina i pytali jak to zrobic.
Wszystkie sprawy urzedowe sam zalatwiam. Nawet te wydawaloby sie beznadziejne. Dwa razy z firmami incasso wygralem. Znam sie troche na tym i potrafie odroznic kompetencje od niekompetencji.
A ty jak chcesz, Grzes.
Mozesz sie tu do kazdego slowa przyczepic, tak jak i ja bym sie doczepil do Twoich...gdyby mi sie chcialo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Mogłeś napisać tak kilka postów temu i nie było by tej chorej atmosfery.

Nie mam zamiaru już czepiać się Twoich słów bo i po co.
Bardziej chodziło mi o zachowanie Twoje.

Cieszy mnie że sobie radzisz z biurokracją bo nie każdy to potrafi.
Jeżeli jednak przyjdzie Ci kiedyś ochota aby wytykać mi jakieś błędy w postach to zapraszam.
Zawsze to jakiś temat, możesz nawet wątek osobny założyć bo trochę to wszystko piszemy nie na temat.

Proponuję wylogować się z tego forum i pooddychać spokojnie, możesz nawet iść na spacer.
Jutro wstanie nowy dzień.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
.............eeeeetam,
mnie dzisiaj rano połowica nie chciała wódki dać,
co bym spokojnie opary szampana mógł przegonić.
Musiałem sam sobie wziąć
I komu mam się poskarżyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Grzes203 napisał:
Mogłeś napisać tak kilka postów temu i nie było by tej chorej atmosfery.

Nie wszystko mozna mowic - tak kawa na lawe. Myslalem, ze inteligentni ludzie to rozumieja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
retier1 napisał:
.............eeeeetam,
mnie dzisiaj rano połowica nie chciała wódki dać,
co bym spokojnie opary szampana mógł przegonić.
Musiałem sam sobie wziąć
I komu mam się poskarżyć

To chyba do wątku przemoc w rodzinie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski09 napisał:
To "B" co mialem do wyjasnienia, przeslalem do paru osob. Niektorzy sie okazali malo zaufanymi. Nie dosc, ze upubliczniaja, to jeszcze wyrywaja z kontekstu. Nie wiem czy mi sie jeszcze chce tu byc. I nie, ze uciekam, ale na codzien przebywam w innych klimatach. Przyjaznych wbrew pozorom.

Mało zaufanymi??? A od kiedy to ty i ja jestesmy ziomkami?? Przeciez ty jestes tak bezczelny, ze nawet sobie nie zdajesz sprawy, ze prosba o to, zebym publicznie cie przeprosiła, to było z twojej strony bardzo nierozsądne posuniecie. Jedziesz po bandzie Kowalski. Moja diagnoza jest taka, ze bardzo chcesz być "kimś". Nie udaje ci sie to pod żadnym nickiem, a ten ostatni potwierdza twoja przeciętnośc - Kowalski...
Gdyby nie ten motyw z przeprosinami, to nic bym nie napisala o wiadomosci prywatnej, bo nie obchodzi mnie stopień zażyłości tej pani z toba ani nawet to ze znaliscie sie juz wtedy, kiedy ja byłam maturzystka i nosiłam warkocze.
Rozwaliłes wesele i si pytasz co masz zrobic zeby wyjść z twarzą??? Teraz to juz tylko znów zmienic nick

P.s jestem bardzo niemiła jesli ktos mi zajdzie za skóre. Nie polecam nikomu mnie w takim wydaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok